Vacature: Medewerker groenvoorziening Noord-Nederland

 • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Groen moet je doen! Als medewerker groenvoorziening is dit het motto van jou en je collega's. Jij werkt elke dag lekker in de buitenlucht samen met je collega's, en hebt de perfecte afwisseling tussen goede begeleiding en vrijheid in je werk. Daarnaast zijn er goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, en werk je overdag. Avonden en weekenden ben jij dus lekker vrij.

Als medewerker in de groenvoorziening heb je een lekker afwisselende baan in de buitenlucht. Het ene moment ben je aan het schoffelen en harken, en het andere moment werk je met machines als bosmaaiers en bladblazers. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega's. Jullie gaan op pad langs verschillende projecten om deze te onderhouden en zorgen ervoor dat al het groen er weer goed bij staat. Jouw werkgebied is Noord-Nederland, dus je bent nooit ver van huis. 

Werk je nu nog in een andere sector, maar wil je graag aan de slag in het groen? Ook dan ben je van harte welkom! Wij zorgen voor een korte (gratis!) opleiding tot medewerker groenvoorziening, waarna jij direct aan de slag kan. Nog verder doorgroeien? Ook voor (assistent) hovenier zijn er genoeg mogelijkheden! 

Functie-eisen

Als medewerker groenvoorziening heb jij een fysiek goede conditie en ben jij graag buiten aan het werk. Jij vindt het dan ook geen probleem ook met slechter weer aan de slag te gaan. Daarnaast ben jij: 

 • In het bezit van in ieder geval rijbewijs B 
 • In het bezit van VCA certificaat (of bereid deze te halen met een 1dags cursus via Abiant)

Over het bedrijf

Als medewerker groenvoorziening ga je aan de slag bij een bedrijf dat echt een landelijk begrip is in het groen, dankzij de bijzondere projecten waar ze aan werken. Van het aanleggen van een zorgtuin tot het uitvoeren van een ecologisch onderzoek en het verplanten van monumentale bomen; jij en je collega's houden Nederland groen! Je komt terecht in een team van nuchtere, harde werkers, met verschillende ervaringsniveaus. Jouw nieuwe werkgever heeft oog voor detail en talent, en laat jou graag ontdekken welk werk jou het beste ligt.  

Wat wij bieden

 • Salaris tussen de € 12,00 en € 14,00 per uur 
 • Opleidingen en doorgroeimogelijkheden 
 • 23 vakantiedagen per jaar 
 • Pensioenopbouw na 8 gewerkte weken 
 • Goede werkschoenen en werkkleding  

Ben jij de medewerker groenvoorziening die wij zoeken, of wil jij opgeleid worden tot medewerker groenvoorziening? Solliciteer dan nu direct of in ieder geval voor 10 februari 2023.

Heb je eerst nog wat vragen of wil je weten wat we nog meer te bieden hebben? Neem dan contact op met uitzendbureau Abiant Groningen op 050 549 28 40. 

Deel deze vacature via