Vacature: Glasvezelmonteur

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Een uitdagende functie waarbij je veel onderweg bent en waar ruimte is om te leren. Dat biedt onze opdrachtgever in Drachten jou als (aankomend) glasvezelmonteur!

Samen met twee andere collega's ben je verantwoordelijk voor de aanleg van glasvezel. Je bent hiervoor veel onderweg in Noord-Nederland en komt zo op verschillende locaties te werken. In het kort gezegd zorg jij er voor dat de kabel samen met de buis op de juiste diepte in de grond wordt aangelegd. Maar hier komt natuurlijk veel meer bij kijken, zoals gleuven graven, het plaatsen van handholes, buizen koppelen en het leggen van break-out bekabeling. Je deinst niet terug voor een Hollandse regenbui en staat regelmatig met je werklaarzen in de klei! Omdat je op locatie aan het werk bent is het belangrijk dat je goed kunt communiceren met omwonenden.

Functie-eisen

Omdat het bedrijf je graag het vak wil leren verwachten ze een goede werkmentaliteit. Verder is het mooi meegenomen als je al enige ervaring in de GWW sector hebt. Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA certificaat of je bent bereid een dagcursus via Abiant te volgen.

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in de telecominfrastructuur. Met jaren lange ervaring helpt het bedrijf diverse netwerkeigenaren om het maximale resultaat uit hun infrastructuur te halen.

Wat wij bieden

Je kunt fulltime aan het werk en wanneer jij de fijne kneepjes van het vak goed leert behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Het bruto uurloon ligt tussen de € 14,25 en € 17,50 dit is afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Wij zullen je voorzien van werkkleding en PBM's. 

Enthousiast geworden? Heb je nog vragen over de vacature glasvezelmonteur? 

Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via