Vacature: Handlanger bestratingen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Een gratis sportschool en een belangrijke rol hebben tijdens het leggen van nieuwe bestrating, dat  bieden wij jou als opperman stratenmaker in Drachten. 

Als opperman ben jij de rechterhand van de stratenmaker. Jullie werken samen met de aanleg van wegen, kruispunten, trottoirs, opritten en andere bestratingen. Aan jou de taak om de stratenmaker te voor zien van materiaal zodat hij continu kan doorwerken, het invegen van gelegde bestrating,  stenen op maat maken en uiteraard helpen met straten. De klussen zijn veelal in drachten in omgeving en worden uitgevoerd bij particulieren en (semi)overheidsinstellingen.

Functie-eisen

  • VCA certificaat of bereid deze te behalen (via Abiant)

Over het bedrijf


Je komt te werken bij een stabiel bedrijf dat al tientallen jaren actief is in de grond,- weg- en waterbouw sector. Het personeel is gemotiveerd met goede vakkennis. Het bedrijf zorgt er voor dat het personeel met goede gereedschappen en faciliteiten op pad worden gestuurd om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan het werk en bij goed functioneren kun je op termijn rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst. Wanneer je ouder bent dan 21 betreft het bruto uurloon tussen de € 11,21 en € 14,97 het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s .

Ben jij de opperman stratenmaker die wij zoeken? Dan kun je tot en met 28 december solliciteren. Heb je nog vragen over de vacature opperman? 

Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via