Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Fochteloo
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voel jij je thuis tussen de koeien? Wil jij graag aan de slag als melker en woon je in de omgeving van Appelscha? Lees dan snel deze leuke vacature voor melker.

Als melker ga je 3 a 4 keer per week 160 koeien melken in een carrousel. We zoeken een melker voor 3 á 4 ochtenden in de week en 2 middagen. Om en om doe doe je in het weekend de middagmelkingen. In de ochtend melk je van 5.30 tot 8.00 uur en in de middag van 16.30 - 19.00 uur inclusief het schoonmaken van de melkstal. Het melken doe je zelfstandig. De boer is hierbij aanwezig om het vee te halen en het jongvee te verzorgen. 

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als melker
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Appelscha en heeft zo'n 160 melkkoeien. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke baan op een melkveebedrijf in de omgeving van Appelscha. Jouw loon ligt, bij 21 jaar of ouder, tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur conform cao dierhouderij productiegericht. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij op zoek naar een leuke baan en heb je ervaring in het melken van koeien? Reageer dan zo snel mogelijk op onze vacature melker en start op korte termijn als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via