Vacature: Projectmonteur elektrotechniek

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij beschikt over een mbo-opleiding in de elektrotechniek. Je bent vakinhoudelijk sterk, neemt graag de leiding en regelt zaken die nodig zijn. Herken jij jezelf hierin? Wellicht ben jij de projectmonteur elektrotechniek die we zoeken!

Wij zijn voor onze opdrachtgever, actief in Noord-Nederland, op zoek naar een projectmonteur. Als projectmonteur elektrotechniek coördineer en begeleid je de montagewerkzaamheden en heb je dagelijkse leiding over een aantal collega’s of onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor een goede organisatie en planning. Jij beschikt over een mbo-opleiding in de elektrotechniek. Omdat je zelf meewerkt in de uitvoering heb jij de touwtjes stevig in handen en heb je nauw contact en regelmatig overleg met de uitvoerder of projectleider. Tot slot behoren ook enkele administratieve werkzaamheden tot je takenpakket

Functie-eisen

  • Afgeronde mbo-opleiding elektrotechniek
  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Kennis van actuele montagetechnieken en wet- en regelgeving
  • Meerdere vakcursussen gedaan
  • Overzicht houden op het werk en makkelijk communiceren

Over het bedrijf

Wij maken kennis door kennis te delen, te ontwikkelen, toe te passen en daar weer van te leren. Zo creëren we, steeds weer, een innovatieve, gezonde, veilige, comfortabele en toekomstbestendige omgeving waar mensen kunnen werken, reizen en verblijven. In onze portfolio bestaat een goede balans tussen Beheer & Onderhoud en Projecten, zowel installatietechnisch (werktuigbouwkunde en elektrotechniek) als bouwkundig, om deze duurzame en gezonde leefomgevingen te ontwikkelen, te realiseren, te beheren en te exploiteren.  

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen € 2.400,- en € 3.000,- bruto per maand zijn. Daarnaast zijn er uitgebreide studiemogelijkheden.

Wil jij aan de slag als projectmonteur elektrotechniek? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 1 maart. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Jordi Smit, account manager Techniek op 06 10 46 39 66.

Deel deze vacature via