Vacature: Bouwplaatsmedewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een handige aanpakker en zorg jij voor orde op de bouwplaats? Word je blij van het ontzorgen van jouw collega's en heb je ook nog enige timmerervaring? Dan is dit de vacature net wat voor jou! Wij zijn namelijk doorlopend op zoek naar bouwplaatsmedewerkers!

Wat moet de bouw zonder jou? Jij zorgt voor een veilige en schone bouwomgeving. Als bouwplaatsmedewerker heb je afwisselend werk in de buitenlucht en ontzorg je jouw collega’s d.m.v. jouw opruimvaardigheden en goed samenwerken zodat iedereen veilig kan werken op de bouwplaats.Wij zijn op zoek naar echte aanpakkers. Als bouwplaatsmedewerker word je op oproepbasis ingezet voor verschillende werkzaamheden. Dit kan zijn als bouwhulp, bouwopruimer, opperman of assistent timmerman.

Klinkt dit als iets voor jou? Reageer dan nu direct! 

Functie-eisen

  • In bezit van VCA-certificaat (of bereid deze te behalen met een 1 dagscursus via Abiant)
  • Je bent flexibel beschikbaar (jij geeft je beschikbaarheid aan en wij regelen het werk)
  • Je bent betrouwbaar en een harde werker

Over het bedrijf

Je kan voor verschillende opdrachtgevers komen te werken in regio Noord-Nederland. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring volgens de cao bouw het bruto-uurloon ligt tussen de €13,25  en €15,34. 

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan als bouwplaatsmedewerker? Solliciteer dan voor 3 maart 2023 op deze vacature. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. Tot snel! Deel deze vacature via