Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 15,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar allround timmermannen voor diverse projecten zoals nieuwbouw, onderhoud- en/of verbouw projecten. Als vakkracht ben je bezig met het maken, repararen en monteren van houtwerken. Jij staat voor vakmanschap en daarom kan jij de werkzaamheden zelfstandig en nauwkeurig uitvoeren. 

Nog geen ervaring? Wij bieden jou de kans om jezelf te ontwikkelen of om te scholen zodat je het vak kan leren vanuit de praktijk. Leer het werk door mee te lopen met ervaren vakkrachten op bouwplaatsen of tijdens onderhouds- en renovatieklussen. Met een werk- en leertraject zorgen we er gezamenlijk voor dat jij alle kneepjes van het vak leert en over een paar jaar kan jij dan ook zelfstandig in de bouw aan de slag.

Meer weten? Bel ons direct voor meer informatie. 

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • Je hebt een VCA-certificaat (of bent bereid deze te halen met een 1 dagscursus via Abiant)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een rijke ondernemerstraditie. Er heerst een open cultuur, de lijnen zijn kort en het verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Al ruim 115 jaar passen ze zich aan aan de veranderende omgeving en dat doen ze met een gezonde dosis ambitie en daadkracht.

Wat wij bieden

Wij bieden je een jaarcontract met een beloning conform de cao Bouw en Infra met een bruto uurloon tussen € 15,34 en € 19,38 afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je werkkleding, PBM's en professioneel gereedschap van Makita. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en indien noodzakelijk een bedrijfsauto. Heb jij een echt timmermansoog en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer voor 3 februari op deze vacature. 

Wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Groningen op het telefoonnummer 050- 549 2840. 

Deel deze vacature via