Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Annen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Voel jij je thuis tussen de koeien? Heb jij ervaring als melker en ben je op zoek naar een leuke werkplek? Reageer dan snel want in Annen zijn wij op zoek naar een melker.

Je gaat vier avonden in de week zo'n 100 koeien melken. Jij gaat de koeien opsluiten in de wachtruimte en begeleid de koeien de melkstal in. Wanneer de laatste koe is gemolken maak je de 2 keer 8 visgraad melkstal schoon. In de ochtend en in de avond. Een melkbuurt duurt ongeveer 2 uur en start in de ochtend om 07:00 uur en in de avond om 18:00 uur. Er wordt gekeken naar jouw beschikbaarheid en aan de hand daarvan wordt je ingepland voor ochtend of avond melkingen. Omdat het melkveebedrijf moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is ben je in het bezit van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als melker
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bevind zich in Annen en heeft ongeveer 100 melkkoeien en jongvee. De melkstal is een 2 keer 8 visgraad stal, en de koeien worden 2 keer per dag gemolken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan op een leuk melkveebedrijf in Annen. Het bruto uurloon betreft tussen de € 10,67 en € 14,- per uur conform cao dierhouderij productiegericht. Dit bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start morgen nog als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via