Vacature: Allround Medewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Standplaats IJlst
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij iemand die het werk ziet? Technisch is aangelegd, oog voor kwaliteit en opzoek naar rust in een stabiele werkomgeving? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een medewerker die helpt met het bijwerken van lasnaden en voorbewerken (schuren) van plaatmateriaal ten behoeven van de spuiterij. Daarnaast houd jij je bezig met het verzend gereed maken van de producten (inpakken en op pallets plaatsen). Het betreft een combinatiefunctie, waarbij je in principe ongeveer 60% van de tijd bezig bent met productiewerkzaamheden en de andere 40% zorg je ervoor dat de producten goed en op pallets verpakt worden voor uitlevering door heel Europa.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar:

  • iemand die “het werk ziet” en een passie voor mooie eindproducten heeft;
  • iemand met gemiddelde werkervaring en die rust zoekt rust in een stabiele werkomgeving;
  • een enthousiaste en gedreven "aanpakker".

Over het bedrijf

Serieproductie, unieke producten of onderdelen: kwaliteit is waar onze opdrachtgever voor staat, ontzorgen is één van de manieren om dat voor elkaar te krijgen. Doordat zij de meest voorkomende bewerkingen allemaal onder één dak aanbieden kunnen klanten veel op logistieke kosten besparen. klanten zijn niet langer afhankelijk van meerdere leveranciers voor snij-, las-, kant-, boor- of spuitwerk. Vandaag de dag levert onze opdrachtgever een diverse reeks producten aan een even divers klantenbestand. Met haar ruime ervaring in metaalbewerking – van ontwerp en meedenken tot productie – zijn zij hét adres voor het realiseren van elk idee. Klanten kunnen hier terecht voor eindproducten, maar ook voor halffabricaten of andere industriële vraagstukken. 

Wat wij bieden

Deze vacature voor de functie staat open voor een fulltime dienstverband. Het loon ligt tussen de € 13,- en € 15,- euro bruto per uur. 

Lijkt het jou leuk om als Allround Technisch Medewerker aan het werk te gaan bij onze opdrachtgever om mooie dingen te maken? Solliciteer dan voor 1 februari. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature tekst, neem dan contact op met Jordi Smit, accountmanager Techniek, op 06 10 46 39 66 of stuur je CV naar jsmit@abiant.nl.

Deel deze vacature via