Vacature: Straler/Spuiter

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Heb jij ervaring met straal- en coatwerkzaamheden of wil jij graag het vak leren? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Jij gaat je binnen het bedrijf bezighouden met het stralen en spuiten van containers en recyclemachines. Tijdens deze werkzaamheden ben jij verantwoordelijk en blijf jij betrokken bij het gehele proces. Zo begin jij met het controleren van het product op afwerkingen en beschadigingen. Ook lasnaden en lasspetters worden gecontroleerd en kijk jij of bouten en moeren goed beschermd zijn. Heb jij je controle uitgevoerd? Dan jij het product schoon om er vervolgens mee naar de spuitcabine te gaan. Daar plak jij het product af en gaat de eindfase van start.

Functie-eisen

  • Bij voorkeur ervaring of bereidheid om het vak te leren
  • In het bezit van een geldig VCA diploma

Over het bedrijf

Voor een opdrachtgever in de regio Scheemda zijn wij op zoek naar stralers/spuiters ter ondersteuning van het huidige team.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie aan voor langere tijd. Heb je nog geen ervaring maar wil je het vak wel heel graag leren? Dan komen wij ook graag met jou in contact.
Je bruto uurloon ligt tussen de € 12,98 en € 16,30 conform cao metaal en techniek en is afhankelijk van jou leeftijd en ervaring.

Ben jij de straler/spuiter waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 9 februari! Heb je nog vragen over de vacature 'straler/spuiter'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via