Vacature: Schoonmaker boerderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 3 uur
  • Standplaats Steenbergen gem Roden
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor een paar uurtjes per week? Zorg jij er graag voor dat alles weer schoon is en lekker fris ruikt? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! in de omgeving van Roden zijn wij op zoek naar een schoonmaker boerderij. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en wie weet sta jij volgende week al te poetsen!

Jouw werkterrein is het woonhuis bij de boerderij. Poetsen, stofzuigen, dweilen, jij draait er je hand niet voor om. Wekelijks zorg jij ervoor dat de woonkamer, slaapkamers, keuken, badkamer en toiletten weer helemaal schoon en fris zijn en dat je met een tevreden gevoel weer huiswaarts keert. Het betreft een functie voor 3 uur per week. De werkdag en werktijden worden in onderling overleg vastgesteld. De eerste weken is het mogelijk dat je meer dan 3 uur per week wordt ingezet.

Functie-eisen

  • flexibel inzetbaar
  • in bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf en woonhuis is gevestigd in de omgeving van Roden.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan voor 3 uur per week, die je goed kunt combineren met een studie of een andere parttime functie. De werkdag en werktijden worden in onderling overleg vastgesteld. Je ontvangt, bij 21 jaar en ouder, een bruto uurloon tussen de € 11,34 en € 12,- per uur conform cao dierhouderij productiegericht. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Wil jij graag als schoonmaker aan de slag? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Schoonmaker boerderij'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via