Vacature: Installatiemonteur W

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Borger
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Kunnen wij jou helpen? Je werkt op dit moment als installatiemonteur, maar bent op zoek naar een andere werkgever. Je durft de stap nog niet te zetten! Onzekerheid kan een reden zijn? En natuurlijk wil je erin loon op voorruit gaan. Wij komen graag met jou in gesprek. Neem snel contact met ons op!

Jij bent als installatiemonteur een echte allrounder in de nieuwbouw en de renovatie zowel woningbouw als utiliteit voor leidingwerk, centrale verwarming en sanitair. Tevens behoren tot jouw taken het aanleggen van hemelwaterafvoer en het bestellen van materiaal. Je houdt ervan afwisselend werk te doen en het hebben van verantwoordelijkheid vind je fijn. Voor een installatiemonteur W is geen dag hetzelfde! We hebben een leuke baan voor je bij een groeiende gezellige opdrachtgever. Energie gekregen? Tijd voor een nieuwe stap! Neem snel contact met ons op. 

Functie-eisen

  • minimaal een werktuigbouwkundige of installatietechnische opleiding op mbo 3-niveau afgerond
  • aantoonbare ervaring in de installatietechniek, zodat je zelfstandig kunt werken
  • een gedreven teamplayer
  • voorschriften, regelgeving en nieuwe ontwikkelingen volg je op de voet
  • rijbewijs B+(E) waarmee je in een bedrijfsauto rondrijdt door de regio
  • in het bezit van een VCA-diploma

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Borger met werk in de drie noordelijke provincies. Bij de werkgever hangt een fijne collegiale sfeer. Het is een jong bedrijf met op dit moment 2 werknemers. Naar de toekomst toe zal het bedrijf zeker gaan groeien.

Wat wij bieden

We bieden jou een grote mate van zelfstandigheid en je komt terecht in een jong en gemotiveerd team. Je doet afwisselend en uitdagend werk en dat in een fijne werksfeer met een hechte groep collega’s. Ook kijken we met jou graag naar de toekomst en bespreken we eventuele doorgroeimogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld door cursussen en opleidingen te volgen. Uiteraard bieden we ook een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende cao en pensioenvoorziening. Het een salaris is conform cao Metaal & Techniek. Het salaris is tussen de € 15,00 en € 17,00 per uur. Wanneer jij interesse hebt in deze vacature, dan nodigen we jou uit om voor  te reageren.

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met onze vestiging in Stadskanaal. De medewerkers zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via