Vacature: Schoonmaker kantoorpand Joure

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een schoonmaak topper die van aanpakken weet. Weet jij je omgeving goed schoon te houden? Nieuwsgierig waar je aan de slag kunt? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever zoekt een topper voor het schoon houden van een kantoorpand. Het is de bedoeling dat je de toiletten, kantoren en kantine schoon houdt. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden, maar het belangrijkste is dat je zorgvuldig werkt. Onze opdrachtgever zal eerst met je mee draaien om je kneepjes van het vak te leren! 

Functie-eisen

  • relevante werkervaring (bij voorkeur)
  • verantwoordelijkheidsgevoel
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever wil zich in Friesland en de Noordoostpolder ontwikkelen en profileren als een degelijk, betrouwbaar en klantgericht schoonmaakbedrijf. Friese nuchterheid, goed luisteren naar onze klanten en ons voortdurend verplaatsen in hun eisen en wensen,  is hiervoor onze belangrijkste leidraad.

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor drie avonden (vanaf 18.00 uur) per week waarbij je ongeveer 1,5 - 2,5 uur per keer werk hebt. De baan is dus prima te combineren met school of met een andere baan. Het betreft een dienstverband voor langere periode op vaste dagen. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Joure? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 11 februari aanstaande. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoorpand Joure'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via