Vacature: Schoonmaker kantoorpand Joure ma t/m vrij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Stofzuigen, soppen, dweilen! Jij wordt hier helemaal blij van. Dat komt mooi uit, want dan zoeken wij jou! Je kunt per direct aan de slag als schoonmaker in Joure.

Rond 16.30 uur stap jij fluitend het kantoorpand binnen. Jij bent er weer klaar voor om alles schoon en netjes te maken. Stofzuigen, soppen, dweilen van kantoorruimtes, kantine en toiletten. Misschien met een muziekje op de achtergrond, maar jij draait je hand nergens voor om. Zo'n 2,5 tot 3 uur later heb jij alles weer spik en span en verlaat je met een tevreden gevoel het pand.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring (bij voorkeur)
  • verantwoordelijkheidsgevoel
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever wil zich in Friesland en de Noordoostpolder ontwikkelen en profileren als een degelijk, betrouwbaar en klantgericht schoonmaakbedrijf. Friese nuchterheid, goed luisteren naar onze klanten en ons voortdurend verplaatsen in hun eisen en wensen,  is hiervoor onze belangrijkste leidraad.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie voor circa 15 uur per week voor langere tijd. Werkdagen en -tijden zijn van maandag t/m vrijdag van 16.30 tot circa 19.15 / 19.30 uur. De baan is dus prima te combineren met school of met een andere baan. Het betreft een dienstverband voor langere periode op vaste dagen. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Joure? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 11 februari aanstaande. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoorpand Joure'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via