Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwo

Over de functie

Ben jij een ervaren melker die ook in het weekend of om de weekend beschikbaar is? Of heb jij nog niet veel ervaring maar ben jij wel enthousiast? Reageer dan snel op deze vacature!

Voor een melkveebedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren melker die ook in het weekend beschikbaar is. Ben jij om het weekend beschikbaar dan is dit ook bespreekbaar. De koeien staan te springen om jouw hulp! Ook wanneer jij nog niet voldoende ervaring hebt in het melken willen wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat heeft ruime ervaring met het melken. Maar, ben je enthousiast en heb je nog niet veel ervaring met melken? Ook dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een modern melkveebedrijf met ruim 120 melkkoeien die worden gemolken in een zij-aan-zij melkput. Er heerst een goede sfeer in het team, waarbij je volgens een rooster samenwerkt met ongeveer 4 collega's.

Wat wij bieden

Je ontvangt een uurloon volgens de cao productiegerichte dierhouderij. Deze ligt tussen de € 10,86 en € 13,-. Ben je nog geen 21 jaar? Dan krijg je een bruto uurloon die hoort bij je leeftijd. Ook krijg je een reiskostenvergoeding conform deze cao.

Ben jij onze nieuwe melker? Dan komen wij graag uiterlijk 11 februari met je in contact om jouw mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen over deze vacature 'melker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via