Vacature: Procesoperator productie

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een uitdagende baan waarin je binnen het bedrijf het gehele proces van het product bewaakt? Lees dan snel verder.

Als procesoperator bewaak je het gehele productieproces van ontvangst van de grondstoffen tot het eindproduct. Van jou wordt na een korte inwerkperiode verwacht dat je de installaties zelf kunt opstarten, bijsturen, instellen, stopzetten en onderhouden indien nodig. Met jouw kennis als procesoperator los je veelvoorkomende storingen zelf op en voer je het lichte onderhoud met bijbehorende schoonmaakwerkzaamheden zelf uit zodat het productieproces zo goed mogelijk ongestoord kan doorlopen en niet stil komt te liggen.

Functie-eisen

  • je hebt minimaal een afgeronde MBO, niveau 2 opleiding
  • je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is vanwege aanhoudende drukte en groei op zoek naar nieuwe enthousiaste en gedreven collega's. Bij dit bedrijf kom je te werken in 2 of 3 ploegendiensten dit is afhankelijk van de afdeling waar je voor komt te werken.
Het bedrijf dat wereld marktleider is op het gebied van haar product bestaat al sinds jaar en dag en is en blijft zich door ontwikkelen op alle gebieden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan aan bij een continu groeiend bedrijf. Je gaat afhankelijk van de afdeling waar je wordt ingezet in 2 of 3 ploegendiensten werken. Je wordt conform cao naar leeftijd en werkervaring ingeschaald. Je salaris ligt tussen de € 11,-  en € 16,- excl. ploegentoeslag.

Ga jij graag aan de slag als procesoperator productie? Reageer dan op deze vacature en je kunt direct aan de slag! Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via