Vacature: Allround akkerbouwer

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een baan met veel uitdaging en afwisselende werkzaamheden? Ben jij de expert akkerbouwer waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder!

We zijn voor onze afdeling bedrijfsverzorging namelijk op zoek naar een allround medewerker akkerbouw. Jij gaat met jouw specialisme aan de slag op diverse akkerbouwbedrijven waar jij de werkzaamheden van de boer gaat overnemen. In het voorjaar ga jij gewassen zaaien en poten om uiteindelijk in de herfst deze gewassen te oogsten. Dit doe jij met de combine, aardappelrooier of bietenrooier. Daarnaast bewerk je het land en onderhoud je de gewassen voor een goede groei en een optimaal eindproduct.

Functie-eisen

Jij bent onze specialist wanneer je meerdere jaren ervaring hebt in de akkerbouw en hierin zelfstandig weet te functioneren. Verder vragen wij enige flexibiliteit omdat de werkuren natuurlijk niet tussen 9 en 5 liggen. Waar je woont is minder belangrijk, onze leden (en daarmee jouw werkadressen) zijn gevestigd door de hele provincie Groningen.

Over het bedrijf

Abiant Bedrijfsverzorging is een hechte club van ongeveer 30 bedrijfsverzorgers. Samen met deze collega's zorg jij voor de continuïteit van de leden van onze coöperatie. Concreet houdt dit in dat wanneer een boer die lid is van Abiant, en vanwege ziekte of andere reden een beroep doet op onze bedrijfsverzorging, jij naar deze boer toe gaat om alle voorkomende werkzaamheden op te pakken zodat het boerenbedrijf door gaat! Jij bent van waarde!

Wat wij bieden

We bieden je een jaarcontract rechtstreeks bij onze bedrijfsverzorgingsdiensten waarbij we bij voorbaat onze intentie uitspreken om jouw voor onbepaalde tijd aan ons te binden. Onze voorkeur gaat uit naar fulltime, maar parttime is ook bespreekbaar. Afhankelijk van je ervaring ontvang je hierbij een salaris tussen de € 14,- en € 17,- bruto per uur. Daarnaast krijg je een bedrijfsauto van Abiant tot je beschikking.

Ben jij zeer geïnteresseerd in deze vacature en zou jij het liefst zo snel mogelijk kennis maken? Wacht dan niet te lang met solliciteren en reageer voor 12 februari op deze vacature.Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature van ‘Allround akkerbouwer’? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via