Vacature: Isolatiemedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Wil jij meehelpen om woningen duurzamer te maken?  Voor deze functie hoef je nog geen ervaring te hebben, ervaring die je al wel hebt is uiteraard mooi meegenomen.

Jij brengt in deze functie isolatie aan in de muren van renovatie- en nieuwbouwhuizen. Je werkt projectmatig bij grotere klussen om ervoor te zorgen dat alle huizen tip top in orde worden afgeleverd. Het PUR-schuim zal door jou met een spuitpistool op het te isoleren oppervlak worden gespoten en deze dicht dan alle kieren, spleten en hoeken en gaten voor een duurzame isolatie. Je zal door collega`s worden ingewerkt en opgeleid tot een echte kenner van het vak. Zo leer je alle ins and outs van het isoleren te beheersen en weet jij precies wat er bij elke uitvoering van je verwacht wordt.

We zoeken een enthousiaste medewerker die flexibel is ingesteld en die met een proactieve werkhouding de werkdag wel door komt. We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en gemotiveerd aan de slag gaat en voor elk probleem wel een oplossing weet te vinden. Goede en duidelijke communicatie, respect en vakmanschap zijn sleutelwoorden bij jouw nieuwe werkgever. Zie jij jezelf dit werk wel doen? Reageer dan nu direct! 

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur ook BE of bereidheid deze te behalen
  • Leergierig om het vak te leren en/of reeds ervaring in isoleren
  • Aanpakkersmentaliteit en klantvriendelijk 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is zich bezig met het isoleren van renovatie- en nieuwbouwhuizen. Het is een jong en groeiend bedrijf met in de toekomst leuke nieuwe projecten waar jij natuurlijk onderdeel van zal zijn. 

Wat wij bieden

Een leuke diverse baan waar jij helpt om woningen duurzaam te maken. Je ontvangt een salaris tussen € 12,- en € 16,- bruto per uur. Zie jij jezelf helemaal in de vacature Isolatiemonteur  solliciteer dan gelijk of in ieder geval voor 10 februari 2023

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840.

Deel deze vacature via