Vacature: Maaier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe collega voor de elektrische zitmaaier. Je gaat dagelijks op pad om tuinen en gazons van klanten te onderhouden. Met de elektrische zitmaaier zorg jij ervoor dat de klant met een keurig gemaaid gazon achtergelaten wordt. Je kan per direct fulltime aan de slag en je krijgt een auto met enkelasser van de opdrachtgever mee om zo gemakkelijk naar de verschillende klussen toe te rijden. 

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs BE
  • VCA certificaat (of bereid deze te halen met een 1 dagscursus via Abiant)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is bezig met het ontwikkelen en beheren (ecologisch) openbaar groen. Ze leggen daktuinen aan, geven advies over klimaatadapatie en zijn specialist in boomverzorging. Ze kenmerken zich door een no-nonsense mentaliteit, waarin het ontzorgen van de klant centraal staat. Zij zijn een allround duurzaam hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf met een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen en groenvoorzieningen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan aan voor langere termijn. Het salaris is conform cao Hoveniers en ligt tussen de € 11,16 en € 14,- bruto per uur. Ben jij de Maaier  waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 3 februari 2023.

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 28 40.

Deel deze vacature via