Vacature: Meewerkend voorman groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Hoogeveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een coachende stijl van leidinggeven? Weet jij elk individu in hun kracht te zetten en houd je hierbij rekening met de capaciteiten en beperkingen van je team? Lees dan snel deze vacature want wij zijn op zoek naar een meewerkend voorman groenvoorziening in de omgeving van Hoogeveen.

Als meewerkend voorman groenvoorziening geef jij dagelijks leiding aan een groep van 10 tot 15 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je geeft deze groep op een heldere wijze uitleg van de werkzaamheden, je helpt ze in hun ontwikkeling en stemt jouw begeleiding af op het individu. Uiteraard is het daarbij van belang dat de werkzaamheden op een juiste wijze worden uitgevoerd. 

Samen met jouw groep medewerkers werk je aan de uitvoering van de werkzaamheden zoals het onderhouden van plantsoenen, (bos)maaien en opruimwerkzaamheden. Je houdt toezicht op het werk van de medewerkers, verdeelt de werkzaamheden en geeft ze werkinstructies. Hierbij is het van belang dat je rekening houdt met het individu en ze in hun kracht weet te zetten. Naast de controle van de werkzaamheden zorg je ook voor het onderhoud en het op de juiste wijze gebruiken van gereedschappen en machines. Tevens heb je ervaring met trekker en maaiwerkzaamheden. Je beschikt over goede gespreksvaardigheden en empathisch vermogen. Door jouw persoonlijke benadering weet je het beste uit de medewerker te halen.

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met werkervaring als meewerkend voorman in de groenvoorziening. Heb je wel een relevante opleiding, mist de werkervaring en denk jij perfect te zijn voor deze functie. Laat dan gerust je reactie achter op deze vacature.

Functie-eisen

  • coachende stijl van leidinggeven
  • MBO werk en denkniveau
  • werkervaring in de groenvoorziening
  • in bezit van VCA (of bereid te behalen)
  • in bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een leerwerkbedrijf waar ze individuele talenten van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt benutten. Schoonmaak, horeca, productie, groenvoorziening en postbezorging zijn enkele diensten die door dit leerwerkbedrijf worden aangeboden. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om te werken met deze inspirerende doelgroep. Bij goed functioneren en voldoende werkzaamheden bestaat de mogelijkheid dat je op termijn wordt overgenomen door de opdrachtgever. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 13,50 en € 17,00.

Is de vacature van meewerkend voorman jou op het lijf geschreven? Reageer dan voor 10 februari op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via