Vacature: (Leerling) glazenwasser

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roden
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

In jouw nieuwe functie als (leerling) glazenwasser zorg jij er voor dat klanten weer schone, blinkende ramen hebben. Heb jij daarnaast geen last van hoogtevrees? Dan is dit wellicht een interessante functie. Lees snel verder voor meer informatie.

Voor onze opdrachtgever uit de regio van Roden zijn wij op zoek naar een (leerling) glazenwasser. Het leuke aan glazenwasser zijn is dat geen enkele dag het zelfde is, de ene keer sta je op hele grote hoogte en de andere keer sta je ramen te reinigen op de begane grond. Dit maakt het werk lekker flexibel! Belangrijk is wel dat je geen last hebt van hoogtevrees omdat het vaak voorkomt dat je op hoogte ramen moet reinigen. Als glazenwasser ben je veelal bezig bij particulieren en bedrijven in de omgeving. 

Het kan heel soms voorkomen dat je ook ingezet wordt voor andere werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan schoonmaakwerkzaamheden voor het opleveren van bouwprojecten, dus niet alleen het werk is flexibel maar jij zelf ook!

Functie-eisen

  • Het is fijn als je ervaring hebt in het vak, maar ook zonder ervaring nodigen we jou van harte uit om te solliciteren. 
  • Gemotiveerd en gedreven
  • Rijbewijs (B)
  • VCA of bereid om deze te halen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving van roden is een professionele schoonmaakorganisatie met de inzet en betrokkenheid van een flexibel familiebedrijf. Met meer dan 100 medewerkers mag het een grote speler genoemd worden.
Je komt terecht in een hechte groep van collega's en eigenaren van het bedrijf. Vanaf dit jaar wordt er zelfs een speciale dag georganiseerd waar jij als werknemer centraal zult staan, hoe leuk is dat!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij een professioneel schoonmaakbedrijf. Jouw bruto uurloon wordt gebaseerd op de cao schoonmaak, jouw leeftijd (jeugdschalen) en werkervaring en zal tussen de € 13,- en € 14,- bruto per uur (volwassenloon) bedragen.
Als het van beide kanten goed klikt, kom je na je dienstverband bij Abiant in dienst bij de opdrachtgever.

Wil jij binnenkort als (leerling) glazenwasser bij onze opdrachtgever starten? Solliciteer dan uiterlijk 20 februari aanstaande. Voor meer vragen of informatie over de vacature "(leerling) glazenwasser" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via