Vacature: Expeditie loods medewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Zuidbroek
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zoek jij naar een uitdagende baan voor in het weekend? En ben jij bekend met logistieke werkzaamheden? Dan ben jij geknipt voor deze vacature!

Jij werkt elk weekend in het magazijn waar jij zelfstandig aan de slag kunt. Vrachtwagens laden en lossen is voor jou geen probleem evenals het werken op de heftruck of met de pompwagen. Heb jij nog geen ervaring met de heftruck maar wil je dit wel graag leren? Ook dan gaan wij graag met jou in gesprek. Je komt te werken in een dynamisch team van 3 collega’s en jullie zorgen er samen voor dat alles vlekkeloos verloopt. Wanneer jij andere werkzaamheden ziet liggen die ook verricht moeten worden dan pak jij dit zelfstandig op. 

Functie-eisen

  • beschikbaar in het weekend
  • nauwkeurig en oog voor detail
  • heftruck certificaat (of bereid deze te halen)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een internationaal transport bedrijf en de belangrijkste wegverbinding tussen de Randstad en Scandinavië. Inmiddels zijn ze een begrip in de transport sector maar blijven oog houden voor detail. Processen worden gemonitord en geoptimaliseerd. Tevens zijn de lijnen binnen de organisatie kort en is er ruimte voor eigen ontwikkeling.

Wat wij bieden

Wij bieden een zelfstandige functie om bij te verdienen in het weekend. De werkdagen zijn van vrijdagmiddag en avond, zaterdagochtend en zondag. In de vakanties doen ze ook een beroep op jou. Salaris tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur.
Spreekt jou deze vacature aan? Solliciteer dan voor 17 februari! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature ‘Expeditie loods medewerker’ ? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via