Vacature: Demontagemedewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Zit het slopen in je bloed? Ben je een aanpakken die netjes werkt en houd van actieve werkdagen? Dan is deze functie als demontagemedewerker misschien iets voor jou!

Het team van demontagemedewerkers binnen dit bedrijf zoekt versterking. Jouw werkdag bestaat uit het slopen van o.a. badkamers en toiletten. Over het algemeen kom jij bij particulieren over de vloer. Door jouw sloopwerk kunnen er later weer nieuwe badkamers, muren en keukens opgebouwd worden: jouw werkzaamheden zijn een belangrijke schakel! Bij jouw functie is het belangrijk om tijdens het slopen rekening te houden met veiligheid, afwijkingen en probleemsituaties. 

Functie-eisen

Jij weet van aanpakken en zwaar werk is voor jou geen enkel probleem. Daarnaast heb jij je rijbewijs B en je VCA-certificaat (of bent bereid deze te behalen op kosten van Abiant)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Groningen en is uitgegroeid tot een groot afbouwbedrijf. Het bedrijf ontzorgt de klant door een totaalpakket met werkzaamheden aan te bieden. Naast het sloopwerk en traditionele stukadoorswerk kunnen ze ook het tegelwerk, spackwerk en de aanleg van cementdekvloeren uitvoeren.   

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd bij een groot en veelzijdig bedrijf in de afbouwsector. Daarnaast bieden we jou:

  • salaris conform cao tussen de € 13,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding

Wil jij snel aan de slag als sloper? Dan vragen we jou om op deze vacature te reageren voor 17 februari 2023. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature van 'demontagemedewerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via