Vacature: Monteur overslagkranen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Beschik jij over echte aanpakkersmentaliteit, ben jij technisch onderlegd en lijkt het jou leuk om te sleutelen aan grote kranen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Onze opdrachtgever zoekt een medewerker met technische kennis. Dus (nog) geen doorgewinterde monteur, maar wel een echte sleutelaar? Schroom dan niet te reageren als dit is wat je zoekt. Technische kennis of "sleutel-ervaring" kun je bijvoorbeeld hebben opgedaan door opleiding of door een hobby. We zoeken voornamelijk iemand met de goede instelling: aanpakken en bereid zijn om te leren. Onze opdrachtgever koopt tweedehands overslagkranen op. Na transport worden deze kranen in de werkplaats helemaal uit elkaar gehaald, opgeknapt en weer zo goed als nieuw gemonteerd. Vervolgens worden deze kranen veelal weer aan het buitenland verkocht. Afhankelijk van jouw ervaring start je eerst met het assisteren van de ervaren monteurs of je pakt direct al zelfstandig werkzaamheden op. 

Het gaat om een fulltime functie waarbij het soms voor kan komen dat er overgewerkt wordt zodat een klus afgemaakt kan worden.

Functie-eisen

  • technische kennis
  • aanpakkersmentaliteit
  • creatief
  • fulltime beschikbaar
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al meer dan 50 jaar gevestigd in de gemeente Noordenveld en is een typisch familiebedrijf met ongeveer 10 medewerkers. Ze zijn gespecialiseerd in de import, export en reparatie van overslagmateriaal gericht op bedrijven in de schroot en recycling. Collegialiteit is erg belangrijk en het team wordt gekenmerkt als harde, nuchtere werkers.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke fulltime technische functie. Na een positief kennismakingsgesprek en eventueel een dag proefdraaien, treed je direct bij onze opdrachtgever in dienst. Jouw bruto uurloon wordt gebaseerd op jouw (werk)ervaring en de bedrijfseigen regeling Het loon ligt tussen de € 10,- en € 16,- bruto per uur.

Voor meer informatie of vragen over de vacature "monteur overslagkranen" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Wil je direct reageren op deze vacature? Dat kan door te klikken op onderstaande button of te bellen naar eerder genoemd telefoonnummer. Doe dat zo snel mogelijk of in ieder geval voor 21 februari aanstaande.

Deel deze vacature via