Vacature: Allround medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als allround medewerker voel jij je verantwoordelijk voor de werkzaamheden op een melkveehouderij. Jij bent de allround medewerker die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Werken op een melkveehouderij doe je namelijk niet alleen!

Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van het vee. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het voeren, melken maar ook landwerk zoals het inwinnen van kuil of maïs. Indien je ervaring hebt met inseminatie en klauwverzorging behoort dit ook tot jouw werkzaamheden. Heb je hier nog geen ervaring mee? Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken om cursussen te volgen.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring in de melkveehouderij
  • Ben je in het bezit van je t-rijbewijs
  • Flexibel inzetbaar m.b.t. eventuele weekenden in overleg
  • Weet jij van aanpakken en snap je dat de werktijden niet op kantoortijden zijn

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een modern, netjes melkveebedrijf in Bedum waar op dit moment zo'n 370 melkkoeien gemolken worden in een carrousel, een buitenmelker.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie op een modern en netjes melkveebedrijf in Bedum waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om opleidingen/cursussen te volgen richting inseminatie en klauwverzorging. Je ontvangt een salaris conform cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van ervaring. Daarnaast heb je opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen en ontvang je een reiskostenvergoeding conform cao.

Voer jij binnenkort de koeien op dit mooie melkveebedrijf? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 13 februari. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'Allround medewerker melkveehouderij Bedum'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0597 59 11 15. We begeleiden je graag naar je nieuwe baan.

Deel deze vacature via