Vacature: Assistent uitvoerder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

We zijn op zoek naar een assistent uitvoerder in de groenvoorziening. Steek jij graag de handen uit je mouwen en heb jij ervaring met mensen aansturen? Dan zoeken wij jou!

Jij gaat zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden uitvoeren en daarbij weet jij je collega’s op de juiste manier te sturen. Naast jouw werkzaamheden heb jij ook contact met projectleiders en opdrachtgevers en verwerk jij ook bijkomende administratie. Jij zorgt voor een schone werkomgeving zodat iedereen op een veilige manier aan het werk kan. In het begin loop jij mee met de uitvoerder om het vak te leren en om op korte termijn de werkzaamheden zelfstandig uit te kunnen voeren.

Functie-eisen

  • in het bezit van vca
  • je hebt relevante werkervaring

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf dat al tientallen jaren actief is in de regio. Zij werken voor zowel bedrijven als voor de overheid en particulieren. Ze bieden klanten maatwerk op het gebied van aanleg & onderhoud van groen- en terreinonderhoud. Daarnaast staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en het nakomen van afspraken centraal.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan als assistent uitvoerder met veel mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Je krijgt daarbij een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een salaris conform cao Hoveniersbedrijven een bruto uurloon tussen de € 12,- en € 15,-. Daarnaast ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden en kom je te werken in een team met fijne collega’s. Spreekt jou deze vacature aan? Solliciteer dan voor 16 februari 2023! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature ‘assistent uitvoerder’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via