Vacature: Hovenier

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Houd jij ervan om in de buitenlucht aan het werk te zijn? En is jouw passie het aanleggen en onderhouden van tuinen? Dan is dit de geschikte baan voor jou!

Als hovenier heb je passie voor het groene vak en weet jij iedere tuin tot een succes te maken. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en aanleggen van tuinen en plantsoenen. Voor onze klant is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Je komt zowel bij particulieren als bij bedrijven en geen dag is hetzelfde! Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit, denk hierbij aan het snoeien, onkruidvrij maken, straatwerkzaamheden en aanleggen van tuinen. Past het even niet volgens de tekening? Dan overleg jij met de klant wat op dat moment de beste oplossing is.

Functie-eisen

Het belangrijkste vinden wij dat je de nodige ervaring hebt in het hovenierswerk. Verder heb jij waarschijnlijk ook:

  • VCA
  • BE rijbewijs

Wanneer je hier nog niet over beschikt, dan zijn er mogelijkheden om deze via Abiant te gaan halen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf dat al tientallen jaren actief is in de regio. Zij werken voor zowel bedrijven als voor de overheid en particulieren. Zij bieden klanten een volledige dienstverlening, bestaande uit: ontwikkeling, aanleg en onderhoud van cultuur- en civieltechnische werken en groenvoorzieningsprojecten. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan aan voor langere termijn. Het salaris is conform cao Hoveniers en ligt tussen de € 13,- en € 16,- bruto per uur.

Werk jij liever parttime of juist bij een kleiner Hoveniersbedrijf? Ook dan hebben we mogelijkheden, bel ons gerust om hier eens over te sparren.
Ben jij na het lezen van deze vacature nou super enthousiast geworden? En lijkt het jou leuk om als hovenier aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 18 februari! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature ‘hovenier’? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via