Vacature: Hulpmonteur klimaatinstallaties

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen als hulpmonteur en heb jij interesse in klimaatbeheersing? Werk jij graag op locaties en heb je twee rechter handen? Dan hebben we een leuke vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een hulpmonteur klimaatinstallaties.

Jij gaat dagelijks met jouw collega op pad vanuit de locatie in Beilen. Jullie gaan samen werken aan diverse klimaatsystemen op het gebied van water en lucht, dit doe je bij grotere fabrieken en overheidsinstellingen. Je gaat samen met jouw collega ervoor zorgen dat de apparatuur weer functioneert volgens de gestelde eisen op veiligheids- kwalitatief en technisch gebied. Je gaat als hulpmonteur de monteur ondersteunen bij het plaatsen, onderhouden en renoveren van klimaatinstallaties. Hiervoor voer je test en inbedrijfstellingswerkzaamheden en constructiewerkzaamheden op locatie uit. Jij gaat er ook voor zorgen dat de klimaatinstallaties goed gereinigd en gedesinfecteerd worden. Uiteraard houd je er rekening mee dat de opdrachten tijdig worden afgerond. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die klantvriendelijk is, gemotiveerd, en oplossingsgericht te werk gaat.

Functie-eisen

  • MBO-diploma richting (installatie)techniek
  • VCA certificaat
  • rijbewijs B
  • werkervaring in de installatietechniek.

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een bedrijf dat overheden, grote fabrieken en overige bedrijven ondersteunt bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht.  Bij veilig water draait het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Gezonde lucht is altijd het gevolg van een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Door onderhoud en bescherming, besparen bedrijven en overheden bovendien op hun energieverbruik. Een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor plezier en voor een hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan in een bedrijf dat constant in ontwikkeling is. Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien tot een zelfstandig monteur. Bij goed functioneren behoort overname op termijn ook tot de mogelijkheden. Het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je werkkleding via de opdrachtgever. 

Ga jij de uitdaging aan word je hulpmonteur klimaatinstallaties? Reageer dan voor 12 februari op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Hulpmonteur klimaatinstallaties'? Neem dan gerust contact op ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00 en vraag naar Daniëlle of Lisa.

Deel deze vacature via