Vacature: Quality Engineer

  • Salaris Tussen € 2900,- en € 3500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldMboHbo

Over de functie

Ben jij de persoon met technisch inzicht die graag werkt met de nieuwste 3D Zeiss apparatuur op het gebied van kwaliteit in een high-tech omgeving? Reageer dan op deze vacature! 

Je gaat je verdiepen in de 3D Zeiss Contura die producten meet die op de modernste CNC machines worden geproduceerd. Je krijgt opleiding op dit gebied en je krijgt ruimte om verbeteringen aan te brengen aan het huidige proces. Je werkt daarnaast aan de automatisering van deze metingen. Je wordt breed opgeleid tot meetspecialist, maar daar zal je functie zich niet tot beperken. Tevens adviseer je collega’s m.b.t. gevraagde maten op tekening en hoe deze te realiseren. Je taken en verantwoordelijkheden zullen onder ander bestaan uit, het bedenken van verbeteringen die leiden tot standaardisatie van het meetproces en een hogere efficiëntie, het ontwikkelen van de automatisering van de 3D Zeiss Contura, het programmeren van de 3D Zeiss Contura dmv offline programmeren, je adviseert collega's over gevraagde maten op tekeningen en je begeleid de metingen in het verspaningsproces. 

Functie-eisen

  • minimaal MBO technische richting of HBO technische richting met de ambitie om je verder te ontwikkelen
  • kwaliteitsbewust
  • altijd opzoek naar de laatste verbeteringen en een zero-defects mentaliteit 
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 

Over het bedrijf

In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkoopt het bedrijf vernieuwende technologische producten die seriematig worden geproduceerd en geassembleerd. Onze klant ondersteunt bij zowel het ontwikkelen van het juiste product als bij het juist ontwikkelen van het product. Zij bedenken en realiseren graag samen met u passende oplossingen voor technologische vraagstukken. Van enkelvoudige componenten tot geassembleerde eindproducten. Daarbij streven ze er naar om een lange termijnrelatie met de klant op te bouwen. Onze opdrachtgever bied ook veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd, waarbij bij wederzijds goed bevallen, een overname behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk wil je weten wat je gaat verdienen. We hanteren de cao Metaal & Techniek. Je maandsalaris ligt tussen de € 2.900,- en € 3.500,-. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Heb je interesse in de vacature "Quality Engineer"? Laat het ons weten voor door voor 17 februari te solliciteren op deze vacature! Mocht je toch nog vragen hebben. De medewerkers van de vestiging Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via