Vacature: Medewerker verkeersvoorzieningen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil je een bijdrage leveren aan een veilig wegennet? Kun jij fysiek werk aan en ben je bereid in de nachten te werken? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een medewerker verkeersvoorzieningen in Assen

Jij gaat als medewerker verkeersvoorzieningen ervoor zorgen dat de weggebruikers op de (snel)wegen worden omgeleid. De wegen moeten op een veilige wijze worden afgesloten, en jij gaat daarbij helpen. Door middel van het plaatsen van hekken, bakens en verkeersborden zorg jij ervoor dat alles op een veilige manier gebeurd. Jij als medewerker verkeersvoorzieningen gaat een bijdrage leveren aan de veiligheid bij werkzaamheden en wegafzettingen. De (snel)weg is het rustigst in de nacht, jij bent daarom vooral 's nachts werkzaam.  

Functie-eisen

  • in het bezit van veilig werken langs de weg (of bereid deze te halen)
  • VCA (of bereid deze te halen)
  • bereid om in de nachten en weekenden te werken
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

De opdrachtgever beschikt over gecertificeerd personeel en is gevestigd in Assen, daar is ook de standplaats. Het team verzorgt de gehele verkeersmaatregelen, van rijdende afzettingen tot omleidingen. Ook voorzien ze bij werkzaamheden van (snel)wegen de verlichting 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een erg leuke baan waar je veel fysiek bezig bent. Wanneer je in de nachten werkt ontvang je een toeslag van maar liefst 130% op jouw bruto uurloon! Het bruto uurloon ligt tussen de € 11,86 en 15,68 per uur. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en behaalde rijbewijzen. Je krijgt de kans om voor jaren ingezet te worden bij onze opdrachtgever. Onze medewerkers werken al jaren met veel plezier bij de opdrachtgever. Op deze werkplek krijg jij de kans om verschillende cursussen en rijbewijzen te behalen. 

Ben jij de medewerker verkeersvoorzieningen waar wij naar op zoek zijn? Laat dan je sollicitatie achter op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'Medewerker verkeersvoorzieningen'? Neem dan contact op met de medewerkers van ons uitzendbureau in Beilen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via