Vacature: Logistiek medewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwo

Over de functie

Ben jij in staat om zelfstandig aan de slag te gaan in het magazijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

In deze functie van logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden binnen het magazijn. Jij zorgt ervoor dat materialen op de juiste locatie komen zodat de constructiemedewerkers hun werk kunnen blijven doen. Daarnaast houd je voorraden bij, verricht je de bijbehorende administratie, maak je de orderlijsten en verwerk je de binnenkomende bonnen. Kortom een functie in de logistiek met een stuk vrijheid, ruimte en eigen verantwoordelijkheid. 

Het team waarin je terecht komt is typisch voor de regio: nuchter, no-nonsense en met een prettige bedrijfscultuur. De functie is voor langere tijd, fulltime met de intentie tot overname door onze opdrachtgever bij goed functioneren.

Functie-eisen

  • Ervaring als logistiek medewerker
  • Ervaring op de heftruck
  • Een zelfstandige werkhouding

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in de omgeving van Groningen is een vooruitstrevend bedrijf binnen het constructiewerk. Een bedrijf dat betrokken is bij het personeel en een lage bedrijfscultuur heeft. Er heerst een fijne sfeer en er wordt geïnvesteerd in duurzame relaties met hun personeel. Momenteel zijn ze op zoek naar uitbreiding van het team door de continue groei van het bedrijf. Het mooie van deze opdrachtgever is dat ze alles zelf bewerken, dat betekent dat je ook het eindresultaat kunt bewonderen. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 13,- en € 16,-.

Wil jij aan het werk als Logistiek medewerker? Dan komen wij graag met jou in contact en zien we graag je sollicitatie voor 19 februari tegemoet! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Abiant Groningen, telefonisch te bereiken op 050- 549 2840. 

Deel deze vacature via