Vacature: Tuinbouwmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Klazienaveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Vind jij het leuk om in de kassen te werken?  Werk je graag tussen de bloemen en planten? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een tuinbouwmedewerker.

Bij onze opdrachtgever werk je samen met jouw collega's dagelijks tussen de bloemen en planten. Als medewerker tuinbouw help je mee met alle open teelten en kasgewassen gerelateerde activiteiten. Je wordt ingezet tijdens het gehele proces van zaaien tot oogsten. De werkzaamheden worden zowel handmatig als met moderne landbouwmachines, zoals een plant- en zaaimachine, uitgevoerd. Als tuinbouwmedewerker is geen werkdag hetzelfde. Samen met je collega’s lekker actief aan het werk tussen de rozen!. Heb je een tussenjaar en/of ben je per direct beschikbaar? Reageer dan snel!

Functie-eisen

  • zelfstandig kunnen werken
  • fulltime beschikbaar
  • In staat om (licht) fysiek werk te verrichten
  • aanpakkersmentaliteit  

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot en net tuinbouwbedrijf en is gevestigd in de omgeving van Emmen. Een gezellige en goede werksfeer staat hoog in het vaandel. Daarnaast zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan (assistent) meewerkend voorman functies. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie tussen de bloemen en planten bij een werkgever waar een gezellige en goede werksfeer hoog in het vaandel staat. Bij wederzijds goed bevallen kun je voor langere tijd aan het werk. Je ontvangt een salaris conform de cao Open Teelten. De hoogte van het bruto uurloon ligt tussen de € 11,75,- en € 15,-. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij graag aan het werk tussen de bloemen en planten? Reageer dan voor 2 februari op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature tuinbouwmedewerker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via