Vacature: Melker Onderdendam

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 9 uur
  • Standplaats Onderdendam
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Op dit bedrijf sta jij gemiddeld twee avonden per week tussen de koeien om te zorgen dat ze gemolken worden. In een team van melkers verdelen jullie de avondmelkbeurten, zodat het werk goed in jouw week past. Lijkt dat jou wat? Lees dan verder!

Dit bedrijf heeft verschillende melkers aan het werk, maar er is ruimte voor meer in het enthousiaste team melkers! Wij zijn op zoek naar een melker die twee tot drie avonden per week de ruim honderd koeien wil melken. De werkzaamheden om het melken heen pak jij ook op. Jij haalt de koeien op en maakt de melkstal achteraf weer schoon. Je bent ongeveer drie uur per melkbeurt aan het werk.

Kun je nog niet zelfstandig melken, maar wil je het wel graag leren? Dan hebben we daar ook mogelijkheden voor in de vorm van een melkersopleiding!

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf als je affiniteit hebt met de agrarische sector en ervaring hebt met het melken van koeien. 

Over het bedrijf

Het bedrijf in Onderdendam heeft een ruime honderd melkkoeien en melkt in een visgraatmelkstal. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een (bij)baan als melker waar je enkele avonden per week aan de gang kunt. Je krijgt salaris conform de cao productiegerichte dierhouderij, waarbij je tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur verdiend. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je loon afhankelijk van jouw leeftijd. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld- en vakantiedagen op. 

Wil jij binnenkort tussen de dames in de melkstal staan? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30 of mail infobedum@abiant.nl. We beantwoorden graag je vragen over de vacature en geven je meer informatie over het bedrijf. Wacht niet langer en reageer op deze vacature voor 20 februari.

Deel deze vacature via