Vacature: Operationeel inkoper

  • Salaris Tussen € 2600,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bij jij goed met cijfertjes? Wellicht ben je dan degene die onze opdrachtgever zoekt!  

De werkzaamheden van de operationeel inkoper bestaan uit het inkopen, afroepen en opvolgen van materiaalorders en uitbestedingen. Het invullen en bijwerken van parameters en master data. Het bewaken van het bestelproces en het beoordelen van de kwaliteit van de geleverde goederen. Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die het werk ziet liggen en hier zelfstandig mee om gaat. Voor deze functie is het belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en relaties kunt opbouwen en onderhouden!

Functie-eisen

  • aantal jaar ervaringskennis in operationeel inkopen
  • MBO niveau 4 opleiding richting logistiek, inkoop of supply chain
  • kennis en affiniteit met ERP systemen
  • goede Excel vaardigheden 

Over het bedrijf

In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkoopt het bedrijf vernieuwende technologische producten die seriematig worden geproduceerd en geassembleerd. Onze klant ondersteunt bij zowel het ontwikkelen van het juiste product als bij het juist ontwikkelen van het product. Zij bedenken en realiseren graag samen met u passende oplossingen voor technologische vraagstukken. Van enkelvoudige componenten tot geassembleerde eindproducten. Daarbij streven ze er naar om een lange termijnrelatie met de klant op te bouwen. Onze opdrachtgever bied ook veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd, waarbij bij wederzijds goed bevallen, een overname behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk wil je weten wat je gaat verdienen. We hanteren de cao Metaal & Techniek. Je maandsalaris ligt tussen de € 2.600,- en € 3.000,-. De hoogte van de inschaling is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Laat ons voor 17 februari weten of jij interesse hebt door te solliciteren op deze mooie vacature "operationeel inkoper".! Mocht je toch nog vragen hebben? De medewerkers van de vestiging Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via