Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogeveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vind jij het leuk om buiten aan het werk te zijn? Schrik je niet van vieze handen, en heb je ervaring als grondwerker? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een gemotiveerde grondwerker.

Als grondwerker ga jij samen met jouw collega de kraanmachinist op pad, maar je gaat ook zelfstandig aan de slag. Jij bent verantwoordelijk voor de aanleg van leidingen, buizen en kabels die nodig zijn voor bijvoorbeeld water-, gas- en elektriciteitsvoorzieningen. Wanneer jouw collega, de kraanmachinist, ergens niet bij kan ga je hem assisteren. Ook ben jij een toeziend oog, jij zorgt er voor dat er geen kabels of leidingen geraakt worden. Kortom, je bent een onmisbare factor op het gebied van grondwerken. Onze opdrachtgever vindt kwaliteit erg belangrijk, wij zijn daarom op zoek naar een ervaren grondwerker. 

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring als grondwerker
  • VCA certificaat, of bereid te halen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een laagdrempelig bedrijf op het gebied van grondwerk, loonwerk en hekwerk. Ze verhuren materieel en machines, waaronder mini kraantjes. De uitgangspunten van onze opdrachtgever zijn professionaliteit en kwaliteit.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek met de kans om jezelf verder te ontwikkelen als grondwerker. Je ontvangt een bruto uurloon op basis van de cao Groen, Grond en Infra. De hoogte van dit uurloon ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 11,13 en € 14,73 bruto per uur. De hoogte voor het inkomen is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Deel deze vacature via