Vacature: Projectleider industriële opslagtanks

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je een echte aanpakker en houd je van een uitdaging? Ben je technisch onderlegd en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste projectleider industriële opslagtanks. 

Jij gaat als projectleider industriële opslagtanks aan de slag bij een internationale speler op de markt van industriële opslagtanks. De projecten waar je gaat werken bestaan voornamelijk uit het opbouwen van prefab industriële opslagtanks, dit is op diverse locaties. De projecten zijn door het gehele land, het kan dus voorkomen dat je doordeweeks van huis bent. Jij bent dé onmisbare schakel tussen de projectleiding in de binnendienst en het operationele werkveld. In jouw rol als projectleider ben jij verantwoordelijk voor een goede uitvoering van projecten en een goede aansturing. Door jouw aansturing verlopen de projecten soepel en worden deze tijdig afgerond. Voor deze vacature zijn wij op zoek naar iemand die technisch onderlegd is, enthousiast is en houdt van aanpakken. Je moet het overzicht goed kunnen bewaren en je vindt het geen probleem om doordeweeks van huis te zijn. 

Functie-eisen

  • Geen probleem om in de kost te gaan
  • Technisch onderlegd
  • Aanpakkersmentaliteit
  • Geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren, bouwen en repareren van alle soorten prefab opslagtanks en afdeksystemen wereldwijd. Je komt te werken in een klein maar hecht team met een goede aanpakkersmentaliteit. Onze opdrachtgever is een internationale speler op de markt van industriële opslagtanks. De opdrachtgever heeft projecten door het gehele land.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd, waarbij bij wederzijds goed bevallen de kans reëel is dat je na een jaar wordt overgenomen door de opdrachtgever. Je ontvangt een marktconform salaris, waarbij de hoogte van het salaris afhankelijk is van jouw leeftijd en ervaring.  Ga jij de uitdaging aan en zie jij een toekomst als projectleider bij een internationaal bedrijf helemaal zitten? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature! Heb je nog vragen over de vacature 'projectleider industriële opslagtank' of wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000 en vraag naar Hans of Daniëlle.

Deel deze vacature via