Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 5 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavo

Over de functie

Heb je ervaring met het melken van koeien? Woon jij in de omgeving van Vries of Eelde, ben je beschikbaar op maandag en zaterdag? Lees dan snel verder, want wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een melker! 

Jij gaat als melker zelfstandig ongeveer 130 koeien melken. Maar voordat je deze koeien kan gaan melken moet je ervoor zorgen dat de koeien opgesloten worden in de wachtruimte. Daarna begeleid je de koeien de melkstal in. Wanneer de laatste koe gemolken is, ga je de melkstal schoonspuiten en helemaal reinigen zodat alles er weer spik en span uitziet. Een melkbeurt duurt van 17.00 uur tot circa 19.30 uur. Deze functie is erg goed in te vullen als bijbaan of te combineren met een andere baan. Wij zoeken en melker die beschikbaar is op maandag en zaterdagmiddag. Omdat het melkveebedrijf moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is ben je in het bezit van eigen vervoer. 

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring als melker
  • Beschikbaar op maandag- en zaterdag middag
  • In bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf is gevestigd in de omgeving van Eelde en Vries. Er worden zo'n 130 koeien gemolken.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan op een melkveebedrijf. Je ontvangt, bij 21 jaar en ouder, een bruto uurloon tussen de € 10.67 en € 14,- per uur conform cao dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als melker. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'melker'? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa.

Deel deze vacature via