Vacature: Teeltmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Kan jij goed overweg met de trekker? En beschik je daarnaast over werkervaring in de bloementeelt of akkerbouw? Lees dan gauw verder, wij zijn opzoek naar een teeltmedewerker in de omgeving van Beilen.

Je komt als teeltmedewerker te werken bij een bloementeler in de omgeving van Beilen. Je gaat het land bewerken en de gewassen verzorgen. Je wordt daarnaast ook ingezet bij snijwerkzaamheden en ga je de oogst helpen binnenhalen. Jij richt je als teeltmedewerker voornamelijk op alle voorkomende werkzaamheden die plaatsvinden binnen de bloementeelt. Het kan voorkomen dat je klein onderhoud moet verrichten aan installaties en werktuigen. Je weet dat er in de agrarische sector veel te maken hebt met piekmomenten. Wij zoeken voor deze vacature een medewerker die weet wat dit inhoudt, en dus bereid is om in de oogstperiode langer door te werken. De oogst moet op tijd binnen zijn en daar ga jij samen met jouw collega's voor zorgen. 

Functie-eisen

  • Rijbewijs T
  • Spuitlicentie (bij voorkeur)
  • Ervaring en affiniteit met de bloementeelt of akkerbouw

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bloementeler in de omgeving van Beilen. Binnen het team heerst een goede en gezellige werksfeer in een jong en gemotiveerd team. Er worden verschillende bloemensoorten verbouwd zoals lelies, tulpen, gladiolen en zomerbloemen. Deze worden zowel in de buitenlucht als in de kas verbouwd.   

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek in de bloementeelt waar je het gehele jaar kunt blijven werken. Je komt te werken in een jong en dynamisch team. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 10,79 en € 14,- conform cao open teelten. De hoogte van het uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Wil jij graag aan de slag als teeltmedewerker en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'teeltmedewerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via