Vacature: Hovenier onderhoud

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vind jij het leuk om buiten aan het werk te zijn? Heb jij groene vingers en heb je een passie voor het hoveniersvak? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een hovenier in Beilen!

Voor onze opdrachtgever in Beilen zijn wij op zoek naar een ervaren hovenier. Samen met jouw collega's ga jij onderhoud plegen aan de aangelegde tuinen. Ook spring je bij wanneer er een nieuwe tuin aangelegd wordt. Je bent voornamelijk werkzaam bij particuliere klanten. Je krijgt de kans om hier zelf de leiding in te nemen en klantafspraken te maken. Om die reden is het wel van belang dat je klantgericht, sociaal en representatief bent. Je komt te werken bij een jong bedrijf met passie en liefde voor het hoveniersvak. Als hovenier beschik je over een flinke aanpakkersmentaliteit, je weet wat het hoveniersvak inhoudt en vindt het niet erg om in verschillende (weer)omstandigheden te werken. 

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding Hovenier & Groenverzorging (niveau 3 of 4)
  • meerdere jaren werkervaring
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Beilen en is een vrij jong bedrijf. Het team heeft veel passie en liefde voor het hoveniersvak. Op verzoek van de klant worden de tuinen ontworpen, aangelegd en daarna met vaste regelmaat onderhouden. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou de kans om bij een jong hoveniersbedrijf aan de slag te gaan. Je ontvangt, wanner je 21 jaar of ouder bent, een salaris tussen de  € 13,- en € 16,- bruto per uur conform cao hoveniersbedrijf. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij op zoek naar een leuke baan als hovenier? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als hovenier. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'hovenier'? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via