Vacature: Medewerker melkveebedrijf

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoHavo

Over de functie

Voel jij je thuis tussen de koeien? Heb jij ervaring op een melkveebedrijf? Reageer dan op deze vacature en ga aan de slag als medewerker melkveehouderij.

Als medewerker melkveehouder kom je te werken in de directe omgeving van Emmen. Op deze boerderij ga je diverse werkzaamheden verrichten. Je gaat de koeien en kalveren voeren en je gaat de stallen uitmesten. Ook melk je de koeien en zorg je ervoor dat het voer voor de koeien klaarstaat. Dit doe je met de trekker of shovel. In de zomerperiode voer je werkzaamheden uit op het land zoals het binnenhalen van het gras. Opruimen, vegen en andere hand- en spandiensten behoren ook tot jouw takenpakket. 

Bij voorkeur heb je ervaring in het werken met koeien. Heb jij geen ervaring maar heb jij duidelijk wel de affiniteit met de dieren. Ook dan komen wij graag met je in contact.

Functie-eisen

  • Affiniteit met de agrarische sector
  • Aantoonbare ervaring met melken
  • In bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een middelgroot melkveebedrijf met zo’n 100 melkkoeien in de directe omgeving van Sleen. Je komt te werken in een klein team en voert gezamenlijk alle voorkomende werkzaamheden op en rondom het erf uit.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek voor 20 uur per week op een melkveebedrijf nabij Emmen. Je ontvangt een uurloon tussen de € 10,75 en € 14,- per uur. De hoogte van dit uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Je wordt betaald conform cao dierhouderij, productiegericht. Word jij enthousiast van de werkzaamheden op de boerderij en wil jij graag in aanmerking komen voor deze leuke vacature van medewerker melkveehouderij? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Wil je graag wat meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa.

Deel deze vacature via