Vacature: Avond melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 3 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij ervaring als melker en ben je op maandag-, en dinsdagavond beschikbaar? Lees dan snel verder, wij zijn namelijk voor onze opdrachtgever in Dwingeloo, op zoek naar een melker! 

Voordat je kan gaan beginnen met het melken zorg je ervoor dat de koeien klaarstaan in de wachtruimte. Daarna begeleid je de koeien naar de melkcarrousel. Wanneer alle koeien in de carrousel staan kan je gaan beginnen met het melken. De koeien worden gemolken van 17:30 uur tot ongeveer 20:15 uur, het zijn 300 koeien die gemolken moeten worden. Wanneer alle koeien gemolken zijn ga je de melkstal schoonspuiten en helemaal reinigen, alles moet er weer spik en span uitzien. Door de mooie melktijden is deze baan erg goed te combineren naast je studie. 

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring als melker
  • Beschikbaar op maandag,- en dinsdagavond

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een melkveebedrijf met maar liefst 300 koeien, het bedrijf is gevestigd in Dwingeloo. De koeien worden gemolken in een melkcarrousel, dit is een draaiende melkstal waar koeien in een soort draaimolen stappen. Terwijl de koeien rustig rondjes draaien kan jij het melkapparatuur aansluiten op de spenen van de koeienuiers. Zo worden de koeien al draaiend gemolken. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek bij een modern melkveebedrijf. Je krijgt de kans om zelfstandig de koeien te melken. Afhankelijk van jouw werkervaring als melker ontvang je een bruto uurloon tussen de € 10,67 en € 14,- bruto per uur. De beloning is conform cao Dierhouderij productiegericht en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij de ervaren melker die op zoek is naar een leuke (bij)baan? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa.

Deel deze vacature via