Vacature: Agrarisch machine operator

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

We zijn op zoek naar een machine operator die affiniteit heeft met de agrarische sector, die van fysiek werk houdt en nauwkeurig te werk gaat. Ben jij diegene die we zoeken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een machine operator in de agrarische sector. Met behulp van een uitgebreid machinepark ga je partijen zaad schonen om zo uitsluitend kwalitatief goed zaaizaad over te houden. Na het zorgvuldig instellen en opstarten van de machines houdt je de processen nauwkeurig in de gaten. Deze werkzaamheden voer jij zelfstandig uit en jij bent kritisch op het eindresultaat. Jouw werkzaamheden zijn geen dag hetzelfde en na een uitgebreid intern inwerkprogramma ben jij in staat om alle machines zelfstandig te bedienen. Ook is er ruimte om ideeën en verbeteringen te bespreken.

Functie-eisen

  • enkele jaren relevante werkervaring in een productieomgeving
  • je heftruckcertificaat (of je bent bereid deze op kosten van Abiant te halen)
  • affiniteit met de agrarische sector
  • een afgeronde technische opleiding

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever die onder andere toeleverancier is in de agrarische sector. Het is een gezellig en professioneel bedrijf dat internationaal hun klanten voorziet van hun producten. Er wordt hoofdzakelijk in dagdiensten gewerkt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie aan voor langere tijd. Je bruto uurloon ligt tussen de € 11,10 en € 13,71 afhankelijk van jou leeftijd en ervaring. Het bedrijf heeft zijn eigen cao.

Raak jij enthousiast van deze vacature en ben jij de operator die wij zoeken? Reageer dan voor 20 februari. Heb je nog vragen over de vacature 'operator agrarisch'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via