Vacature: Glaszetter / Houtrotspecialist

  • Salaris Tussen € 14,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij ervaring als houtrotspecialist en kun jij ook diverse soorten glas plaatsen? Ben jij nauwkeurig en kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken!

Jij weet als geen ander dat de werkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd moeten worden maar met jouw kennis en ervaring moet dat geen probleem zijn. Jij kunt met verschillende materialen en glassoorten werken en daarbij lever jij strak werk. De werkzaamheden die jij gaat uitvoeren zijn zowel binnen als buiten en op diverse locaties bij particulieren en bedrijven. Wanneer jij op diverse verdiepingen gaat werken kun je gebruik maken van steigers, glaskranen en hoogwerkers. Naast het glas plaatsen en houtrot behandelen/saneren ga je indien nodig ook kleinschalig timmerwerk en schilderwerk verrichten.

Functie-eisen

  • aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • nauwkeurig
  • rijbewijs B
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren specialist in Winschoten en omgeving met opdrachtgevers zoals woningcorporaties, zorginstellingen, scholen, aannemers en particulieren. Met deze opdrachtgevers heerst al jaren een hecht samenwerkingsverband. Binnen het bedrijf ligt de nadruk op resultaat, kwaliteit en duurzaamheid. Je komt te werken in een gezellig team waar een informele sfeer hangt en zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie aan voor langere tijd. Bij wederzijds goed bevallen is er binnen het bedrijf kans op een vaste aanstelling. Je krijgt een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een bruto uurloon tussen de € 14,- en € 20,-. Raak jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan snel voor 23 februari! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature ‘Glaszetter/Houtrotspecialist’ ? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via