Vacature: Aanpakker met VCA-certificaat

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar afwisselend werk in de omgeving van Spijk? En ben je in het bezit van een geldig VCA-certificaat? Dan ben jij de aanpakker die we zoeken!

Wij bieden je leuk dagjeswerk in de Eemshaven en/of Delfzijl. Je doet verschillend werk bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan het laden of lossen van boten, heftruckwerkzaamheden, bobcatwerkzaamheden, machinewerk, shovel werkzaamheden en terrein werk. 

Jij bent fulltime beschikbaar en een echte aanpakker. Je vindt het daarnaast geen probleem om verschillende werkzaamheden in één week te verrichten. Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer. En uiteraard ben je niet bang om je handen vies te maken. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat 
  • rijbewijs b en eigen vervoer
  • woonachtig in een straal van 30 kilometer van Spijk

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende baan in verschillende branches. Werken wanneer en waar jij wilt! Het uurloon kan per klus verschillen en is afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd. Het uurloon ligt tussen de €10,- en €14,- per uur.

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan voor Abiant? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via