Vacature: Elektromonteur Farmsum

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je bent een enthousiaste elektromonteur die graag met zijn/haar handen werkt. Je beschikt over technisch inzicht en je wordt enthousiast om met een leuk team samen te werken. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan is deze baan als elektromonteur geknipt voor jou!

Het bedrijf waar je gaat werken produceert systemen en producten voor de bouwsector. Binnen het bedrijf is er een afdeling onderhoud. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de machines op het bedrijf en verhelpt (complexe) storingen in het productieproces. Samen met jouw collega's verricht je als elektromonteur preventief, curatief en correctief onderhoud aan de machines en apparatuur op het bedrijf. Daarnaast voer je modificaties uit en verhelp je storingen. Als elektromonteur is veilig werken een van jouw prioriteiten. Andere taken binnen deze functie als elektromonteur is het correct vastleggen van informatie en werk je samen met externe leveranciers. 

Functie-eisen

Om de functie als elektromonteur goed te vervullen, dien je over het volgende te beschikken:

  • afgeronde opleiding elektrotechniek
  • bereid storingsdiensten te draaien
  • kennis en ervaring in procestechniek

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een grote naam in de bouwsector. Zij maken producten en systemen die bouwbedrijven, architecten maar ook kleinere bouwbedrijven afnemen. Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Farmsum.  

Wat wij bieden

In de functie van elektromonteur binnen het bedrijf ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket conform de markt, inclusief een 13e maand. Daarnaast is er ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van persoonlijke en vakinhoudelijke trainingen. Bovendien biedt de functie elektromonteur uitdaging waarin ruimte is voor jou en jouw collega's om eigen ideeën in te brengen.

Spreekt deze vacature elektromonteur jou aan? Solliciteer dan gelijk! Solliciteren kan tot en met 25 februari. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk. Wij zijn te bereiken op 0596 59 22 22. 

Deel deze vacature via