Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij enige ervaring als grondwerker en steek jij graag de handen uit de mouwen? Voel jij je helemaal thuis in de grond- weg- en waterbouw en werk je graag in de buitenlucht? Lees dan gauw verwant want wij zijn op zoek naar een grondwerker in de omgeving van Beilen.

Jij bent als grondwerker samen met jouw collega, de kraanmachinist,  verantwoordelijk voor het aanleggen van leidingen en kabels. Jij gaat de kraanmachinist begeleiden om op de juiste locatie te graven. Daarna ga je ervoor zorgen dat het dichten van de sleuven goed verloopt. Omdat je nauw samenwerkt met de kraanmachinist is het belangrijk dat je goed kunt communiceren. Je wilt het vak graag leren en je weet van aanpakken. Het is van belang dat je voor langere tijd beschikbaar bent. Je denkt mee met jouw collega's en je ziet het werk liggen. 

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • VCA certificaat
  • Fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever, gevestigd in de directe omgeving van Beilen, wordt voornamelijk gewerkt in de aanleg van kabels en leidingen. Je werkt nauw samen met de kraanmachinist. De werkzaamheden vinden plaats in Drenthe, vooral in de omgeving van Beilen en Emmen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek met de kans om jezelf te ontwikkelen als grondwerker. De verwachting is dat je lange tijd ingezet gaat worden bij deze opdrachtgever. Je ontvangt een bruto uurloon op basis van de cao Groen, Grond en Infra. De hoogte van dit uurloon ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 11,75 en € 15,02 bruto per uur. De hoogte voor het inkomen is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring als grondwerker. 

Beschik jij over enige ervaring als grondwerker of wil je het vak graag leren? Laat dan je reactie achter op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via