Vacature: Aanpakker met vca

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar (parttime) werk en vind je het een uitdaging om in verschillende sectoren werkzaam te zijn? Wij zoeken aanpakkers met VCA. Iets voor jou? Lees dan snel verder.

Momenteel zijn wij op zoek naar mensen die beschikbaar zijn voor verschillende klussen waarbij vca een vereiste is. Wij bieden jou divers werk aan bij verschillende opdrachtgevers waar je vaak één of meerdere dagen of periodes aan de slag kunt. Omdat het vaak om wisselende klussen gaat kunnen je werkzaamheden per dag enorm verschillen.

Functie-eisen

  • VCA
  • Rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers van Abiant zijn wij regelmatig op zoek naar echte aanpakkers ter aanvulling van het bestaande team. Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende functie in verschillende branches. Dagjes werk zonder verplichtingen op langere termijn. Het uurloon kan per klus verschillen en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar ligt tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur.

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan voor Abiant? Solliciteer dan voor 25 februari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via