Vacature: Servicetechnicus voor klimaatinstallaties

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats DIEVER
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een ervaren Servicetechnicus Klimaatinstallaties of wil je graag een stap maken in je carrière richting de duurzame techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de omgeving van Beilen hebben wij een vacature Servicetechnicus voor klimaatinstallaties. Iets voor jou? Lees dan snel verder....

Als Servicetechnicus onderhoud je kleine en grote installaties bij particulieren en bedrijven. Je lost storingen op en voert afrondende werkzaamheden uit bij nieuw geplaatste installaties. Als je voldoende expertise hebt opgebouwd, ga je zelfstandig aan het werk. Voor deze functie vragen wij kandidaten met een technische opleiding die zich graag verder willen ontwikkelen.

Functie-eisen

  • Je hebt een vooropleiding gelijkwaardig aan VMBO-installatietechniek.
  • Het bezit van rijbewijs B en het Vca-certificaat is in je voordeel.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving van Beilen ontwerpt, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in de breedste zin van het woord. Ze zijn gespecialiseerd in het toepassen van luchtbehandelingstechniek in woningen en utiliteitsprojecten. Met 65 medewerkers is de organisatie landelijk actief op het gebied van koelinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. 

Wat wij bieden

Wat bieden wij? Een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring conform de cao Metaal en Techniek. Het bruto uurloon ligt tussen € 14,- en € 18,-. Het is altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Dit kan met gerichte cursussen of opleidingen. Ook zijn er op termijn voldoende doorgroeimogelijkheden. 

Beschik jij over enige ervaring als Servicetechnicus of wil je het vak graag leren? Laat dan je reactie achter op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature Servicetechnicus voor Klimaatinstallaties? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen en vraag naar Fabian Brinkema. Fabian is te bereiken op  06-27011435 en je kunt ook je cv mailen naar fbrinkema@abiant.nl

Deel deze vacature via