Vacature: Leerling metselaar

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij altijd al metselaar willen worden? En ben je klaar om die stap nu echt te zetten? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Franeker zijn we op zoek naar een gemotiveerde leerling metselaar die graag alle fijne kneepjes van het vak wil leren. Je komt te werken in een super leuk familie bedrijf! Jou nieuwe collega’s willen je graag het vak leren? Dus wil jij zo snel mogelijk starten als leerling metselaar? Solliciteer dan snel!

Je gaat als leerling metselaar aan de slag bij een bekend bedrijf, die een echte voorloper is op de markt. Zo blijven ze zich ontwikkelen en gaan ze met de tijd mee. Jij zult fijn worden ontvangen in een geweldig team. Ze nemen je graag mee aan de hand om je alle voorkomende metselwerkzaamheden te leren. Je zult bezig zijn met het perfect mixen van cement, hoe je het perfect toepast en ben je verantwoordelijk voor het mooi afwerken van de voegen. Je zult dit zowel doen bij bestaande als bij nieuwe projecten en bij bedrijven en particulieren. Geen dag zal hetzelfde zijn en uiteindelijk zal jij uitplooien tot een ware specialist. Kortom een super leuke en diverse functie dus!

Functie-eisen

  • je volgt of gaat een BBL opleiding volgen
  • Vca-certificaat (of bereid deze te halen)
  • rijbewijs B
  • de wil om te leren en te groeien

Over het bedrijf

De opdrachtgever waar je werkzaam zult zijn heeft zich ontplooit tot een waren specialist in zijn vak. Je zult voornamelijk in teamverband aan de slag gaan. Aan de hand van het project zal het de ene keer een groter team zijn dan de andere keer. Ze zijn gevestigd in Franeker en zoeken een fijne collega die graag een metselaar wil worden. Bij wederzijds goed bevallen zijn er uiteindelijk ook mogelijkheden om vast aan de slag te gaan naar je opleiding. Ook als je een ervaren metselaar bent willen wij je van harte uitnodigen om te reageren.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een super leuke leer plek en een markt conform salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen €11,- en €13,- bruto per uur zijn. Bij gebleken geschiktheid kun je voor onbepaalde tijd aan de slag bij onze opdrachtgever. Uiteraard groeit je salaris mee naar mate je meer ervaring krijgt.

Ben jij de leerling metselaar waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan vóór 26 februari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via