Vacature: Trekkerchauffeur

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Vind jij het geweldig om op het land te werken met een trekker, en heb je ervaring in het werken met de grote machines van nu? Op verschillende locaties in Drenthe zijn wij op zoek naar trekker chauffeurs. 

Voor verschillende akkerbouwers en loonbedrijven zijn wij op zoek naar trekker chauffeurs. De meeste van onze opdrachtgevers telen aardappelen, mais of bloembollen. Jij levert een bijdrage aan de hierbij behorende werkzaamheden zoals grasmaaien en later in het seizoen rooiwerkzaamheden of het transporteren van de oogst richting de schuur. Je weet als geen ander dat het werken in de akkerbouw en in het loonwerk gepaard gaat met verschillende piekmomenten. Je hebt er daarom geen problemen mee om lange dagen te maken zodat alle werkzaamheden tijdig afgerond kunnen worden. Om voor dit werk in aanmerking te kunnen komen is het van belang dat je aantoonbare ervaring hebt als trekker chauffeur. Je bent bijvoorbeeld vanuit huis uit bekend met trekker werkzaamheden, beschikt over de nodige werkervaring in de akkerbouw of loonwerk of je hebt in een andere sector trekker werkzaamheden gedaan.

Functie-eisen

  • in bezit van rijbewijs T
  • ervaring met trekkerwerkzaamheden
  • bereid om lange dagen te werken

Over het bedrijf

Op verschillende locaties in Drenthe zijn wij op zoek naar trekker chauffeurs. Afhankelijk van jouw woonplaats en werkervaring gaan wij op zoek naar de beste werkplek voor jou. Veel van onze opdrachtgevers zijn familiebedrijven die zich gespecialiseerd hebben richting de akkerbouw of bloem(bollen)teelt. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek als trekkerchauffeur. Je kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het proces binnen de akkerbouw. Samen gaan we op zoek naar een bedrijf dat goed bij jouw wensen past. De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Ben jij die ervaren trekkerchauffeur waar wij naar op zoek zijn? Dan komen wij graag met jou in contact! Heb je interesse? Reageer dan gelijk op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben of wil je graag meer informatie over de vacature trekkerchauffeur. Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via